El cigg för dig som vill vejpa

El cigg kan vara ett bra alternativ till vanliga cigaretter. Om du vill köpa el cigg så kan du hitta ett stort utbud av detta hos Eciggonline. Hos dem kan du bland annat hitta:

  • E-cigg startpaket
  • E-juice
  • Förångare/tank
  • Brännare/coil
  • Tillbehör

El cigaretter kallas även för e-cigg, elektronisk cigarett eller vape. I stort sett alla varianter av e-cigg, de fungerar på samma sätt. Du kan även välja om det ska vara med eller utan nikotin samt om det ska vara en viss smak på e-juicen.

Köp el cigarrett online

Du som vill hitta en bra el cigg, du kan som sagt besöka Eciggonline. De har en hel del smarta startpaket att välja på. Det finns e cigg till nybörjare så väl som det finns lite mer avancerade vape. Du kan även bygga din egen vape via denna sida.

Hos Eciggonline finns det även en hel del inom e-juice. Denna kan vara med eller utan nikotin samt att den finns med vanlig tobaksmak så väl som andra smaker.

Testa e-cigg

Om du vill testa detta med e-cigg, så kan du börja med en så kallad engångs e-cigarett. Om du sedan känner att det är något som passar dig, så kan du välja ut en vape du gillar och sedan välja mellan alla de e-juicer som finns.

En e-cigg är ett alternativ till att röka vanliga cigg men kan även vara för att försöka sluta röka helt. Du kan då sänka nikotinhalten mer och mer för att sedan ha helt utan.